Izvor:
20.11.2019 u 20:20
0

CRNA GORA: U Baru učenik nožem ranio druga u školskom dvorištu!

Učenik Srednje stručne škole u Baru P.Ž. (18) koga je danas u tuči u dvorištu nožem ranio đak te škole M.T. (17), operisan je u barskoj Opštoj bolnici i stabilnog je zdravstvenog stanja.

“P.Ž. je uboden nožem u predelu stomaka. Po prijemu u Opštu bolnicu u Baru, on je operisan i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege. Njegovo stanje je stabilno i nadamo se da će biti sve u redu”, rečeno je za portal CdM iz Opšte bolnice u Baru.

U dvorištu te barske škole u tuči je M.T. nožem ranio P.Ž. koji je odmah transportovan u barsku Bolnicu.

Maloletni M.T. je uhapšen i sumnjiči se za pokušaj ubistva.

Direktor Srednje stručne škole Bar Branislav Knežević potvrdio je da se danas u toj školi dogodio težak incident između dva učenika, te da ce škola uraditi sve što je u njenoj nadležnosti, nakon što dobije sve potrebne informacije od policijskih i tužilačkih organa.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter