Izvor:
08.11.2016 u 23:08
0

Akcija beogradske policije: Uhapšen čovek koji je ranio maloletnika iz vatrenog oružja!

Policija je u Beogradu uhapsila I.I.S. (32) koji se sumnjiči da je u martu iz vatrenog oružja ranio 17.godišnjeg mladića u Rakovici.

Uhapšeni I.I.S. se sumnjiči da je 21. marta, iz automobila u pokretu pucao u pravcu mladića i naneo mu lake povrede – prostrelne rane leve potkolenice, saopšteno je iz MUP-a.

Policija je u njegovom stanu i drugim prostorijama pronašla dva pištolja, od kojih je jedan pištolj osumnjičeni koristio prilikom izvršenja krivičnog dela.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela lake telesne povrede, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičeni I.I.S. je uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužilaštvu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter