Izvor:
09.11.2016 u 02:06
0

Ubistvo u Jagodini: U pucnjavi jedna osoba ubijena, dve ranjene!

Jedna osoba je ubijena, a dve su povredjene u pucnjavi u Jagodini

Kako je agenciji Beta rekao zamenik višeg javnog tužioca Miomir Vasić, pucnjava se dogodila sinoć ispred kafane u Ulici Milana Mijalkovića, a ubijen je Ivan Momirović (45).

Jagodinska policija je saopštila da se pucnjava dogodila sinoć u 23.00 kada je iz vozila nepoznati izvršilac pucao na trojicu muškaraca, od kojih je jedan smrtno stradao, a dvojica su zadobila povrede.

Policija traga za počiniocem.Kako saznaju mediji, Momirović je od ranije poznat policiji.

Jedan muškarac je ubijen, a dvojica su ranjena u pucnjavi koja se noćas dogodila u Jagodini, potvrdila je FoNetu portparolka Policijske uprave u tom gradu Gordana Cvetić.

Sinoć oko 23 sata ispaljeno je više hitaca u tojicu muškaraca, od kojih je jedan smrtno stradao, a dvojica su zadobila povrede, rekla je Cvetić, dodajući da policija traga za počiniocima.

Ona nije želela da komentariše navode pojedinih medija da je u mestu Bagrdan pronađen spaljen automobile BMV, kao i da li on ima veze sa noćašnjom pucnjavom, navodeći da o tome nema nikakvih informacija.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter