Izvor:
10.05.2016 u 03:20
0

NOVINAR INFORMERA: Mediji vrše pritisak na policiju da bi rešila slučaj JELENINOG UBISTVA

Gost u večerašnjoj "Ćirilici" je i Aleksandar Crnomarković, novinar Informera, dnevnog lista koji je nedavno ponudio novčanu nagradu za vesti o ubici Jelene Krsmanović Marjanović, o čemu možete više saznati OVDE.

Govoreći o tome koliko mediji preteruju u objavljivanju tekstova o ovom slučaju, on je rekao da je takav posao novinara.

– Zamislite da se ovo dogodilo u Velikoj Britaniji?! Pa leteli bi dronovi iznad kuće Marjanovića, a BBC bi se uključivao non-stop sa lica mesta– izjavio je Crnomarković.

On je priznao da novinari ne poštuju u potpunosti prezumciju nevinosti, ali da oni biraju da pišu tako da bi izvršili pritisak na nadležne organe da što pre otkriju ubicu pevačice.

U emisiji je o pisanju medija govorila i sestra od strica pokojne Jelene, Maja Krsmanović, a koja vest je nju najviše pogodila pročitajte OVDE.

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter