Izvor:
03.12.2019 u 08:45
0

JEZIVA SMRT MLADOG BUBNJARA „Jugom“ se direktno zakucao u „audija“

Nemanja Nikolić (22), muzičar iz sela Grivac kod Knića, poginuo je u noći između subote i nedelje u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mrčajevcima u okolini Čačka.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila kada se u Nikolića, koji je upravljao „jugom“, direktno zakucao vozač „audija“ koji je prešao iz suprotne trake.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač „audija“, koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u „jugo“ koji mu je dolazio u susret. Od siline udara, „jugo“ je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mestu mrtav. Lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt – kazao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da je na uviđaju utvrđeno da je vozač „audija“ bio pod dejstvom alkohola. – Ispostavilo se da ga je patrola saobraćajne policije isključila iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju sat vremena pre nesreće. Protiv njega će biti podneta krivična prijava. Njemu je nakon trežnjenja određeno zadržavanje, a nakon toga biće saslušan u tužilaštvu – dodaje izvor.

Stradali Nikolić bio je muzičar, a vest o njegovoj pogibiji uznemirila je gotovo čitav Knić. Na društvenim mrežama brojni prijatelji i rođaci se opraštaju od njega potresnim rečima i porukama.

Izvor: Kurir.rs
Foto: srbijadanas.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter