Izvor:
07.12.2019 u 16:21
0

IZ PLJAČKE PRAVO U POPRAVNI DOM: Policija uhapsila trojicu razbojnika!

Kruševačka policija je saopštila da je uhapsila trojicu muškaraca osumnjičenih da su tokom prethodne noći provalili u prodavnicu.

Sumnja se da uzeli veću količinu cigareta i novac od pazara.

U policijskom saopštenju je navedeno da su uhapšeni I.Š. (44) i B.Đ. (44) iz Kruševca i M.L. (64) iz okoline Aleksandrovca, a osumnjičeni su da su izvršili krivično delo teška krađa.

B.Đ. i M.L. je odredjeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, dok je osumnjičeni I.Š. sproveden u Kazneno-popravni zavod u Nišu na osnovu poternice koja je za njim bila raspisana.

Izvor: B92
Foto: Twitter/Kraljevo Online

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter