Izvor:
09.12.2019 u 10:07
0

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VUČIĆA I BRATA: Istina je jedna! (FOTO, VIDEO)

Potpredsednik SNS, inače pravnik, Miloš Vučević podneo je danas krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata, Andreja Vučića, kako bi se pravosudno utvrdila istina i otklonila bilo kakva sumnja u njihovu umešanost u slučaj Jovanjica.

KRIVČNA PRIJAVA U SLUČAJU "JOVANJICA" Vučić: Pokazaće se kakvi su lažovi

– Građani Srbije zaslužuju istinu, a ona je samo jedna – rekao je Vučević novinarima posle podnošenja prijave.

On je rekao da su informacije u medijima i na društvenim mrežama o navodnom utricaju predsednika Vučića i njegovog brata sa uzgajanjem marihuane u Jovanjcii, što je pre nekoliko godina bilo solidno poljoprivredno dobro, uznemirile javnost, i sud treba da utvrdi da li je reč o kleveti ili istini.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter