Izvor:
11.12.2019 u 10:49
0

NE ZNAM ČIJA SAM META: Nikšićanin progovorio nakon ranjavanja ispred Kraun plaze ( FOTO, VIDEO)

Davidović u rodnoj Crnoj Gori slovi za uspešnog poslovnog čoveka. Njegove poslovne, ali i privatne veze tesno su isprepletane sa politikom u poslednjih nekoliko decenija.

Posle pobede jedinstvene Demokratske partije socijalista (DPS) na prvim višestranačkim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, Davidović je imenovan za načelnika Centra bezbednosti Nikšić i Trebinje.

NAPADAČ NA NIKŠIĆKOG BIZNISMENA ZAPALIO VOZILO I PUŠKU NA PARKINGU: OVO je automobil kojim je snajperista pobegao! (FOTO)


Biznisom je počeo da se bavi devedesetih godina prošlog veka. Osnovao je preduzeće „Neksan“ u okviru kog se nalaze destilerija pića, fabrika vina i alkoholnog pića, a ta kompanija ima i licencu „Džoni vokera“ za poznati brend Džon plejer spessel. U sklopu kompanije nalazi se i benzinska pumpa. Pored uvoza alkohola, Davidovićeva kompanija bavi se i građevinskim poslovima.

Iako je pre dve godine odlučio da preseli sav svoj biznis iz Crne Gore u Srbiju, Davidović je nastavio da posluje u domovini. Ove godine njegova firma "Niksan" dobila je posao komunalnog uređenja gradskog građevinskog zemljišta – obilaznice u Bečićima, vredan više od 200.000 evra.


OVO MORATE PROČITATI

GUROVIĆ TUKAO SUPRUGU I ĆERKU: Krivična prijava za bivšeg košarkaša za nasilje u porodici!

TRAMVAJ KAO SLAMKA SPASA : Pretučena žena ušla u vozilo i potražila pomoć od putnika i šofera!

POLICIJA TRAGA ZA POČINIOCIMA STRAVIČNOG ZLOČINA: Ubice Nikole Kosanića i dalje na slobodi!

Izvor: Happytv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter