Izvor:
15.12.2019 u 14:57
0

BIVŠA VERENICA POZNATOG REPERA U CENTRU SKANDALA: Srpski državljanin pred sudom zbog napada na diskoteku u Lincu koju drži Biljana Savić!

Srpski državljanin (35) koji se sa još jednim saučesnikom našao pred austrijskim sudom, optuženi su da su zapalili poznatu balkansku diskoteku u Lincu, koja je u vlasništvu Biljane Savić, bivše verenice repera Vuka Moba. Pričinjena materijalna šteta procenjena je na 1,7 miliona evra.

Incident se, podsetimo, dogodio 5. aprila, kad su, kako se sumnja, Srbin i još jedan muškarac ušli u klub, prosuli zapaljivu tečnost po plesnom podijumu, a potom bacili Molotovljeve koktele.

Kako su domaći mediji već pisali, hitne službe su te večeri primile poziv s informacijom da je buknuo plamen u zgradi u kojoj se nalazi diskoteka Biljane Savić. Raspoložive ekipe uputile su se na mesto incidenta i započele gašenje požara. Tom prilikom lakše je povređen vatrogasac (22), ali i muškarac (35), za koga se sumnja da je učestvovao u podmetanju požara.

Klub koji najčešće posećuju srpske estradne zvezde,0 te večeri je, oko 21.30, u potpunosti izgoreo. Prema pisanju Kurira, reč je o diskoteci u vlasništvu Biljane Savić, bivše verenice srpskog pevača Vuka Moba.

Braneći se pred sudom, saučesnik optuženog Srbina rekao je da "požar uopšte nije bio planiran“.

– Nisam znao u kakvu akciju idemo te večeri. Mislio sam da idemo u pljačku, a ne da zapalimo klub – navodno je rekao na saslušanju jedan od optuženih. Njegov branilac je pred predsedavajućim sudijom istakao da optuženi nije imao nikakvu nameru.

– Nikakvog prethodnog planiranja nije bilo – kazao je advokat optuženog. Ovu odbranu prokomentarisao je javni tužilac, rekavši da ga podseća "na Grimovu bajku".

– Verujem da je u planiranju podmetanja požara bilo još saučesnika – naveo je javni tužila, ali je odbrana naglasila da za to nema dovoljno dokaza.

Biljana Savić, vlasnica zapaljene diskoteke u Lincu, izjavila je nakon incidenta da nikada ni sa kim nije imala problem, kao i da ne zna zašto je njen klub bio na meti napadača.

– Ovde se nikada nije desio nijedan incident. Zaista ne zna zašto bi i kome moj klub bio na meti – izjavila je tada za medije Biljana Savić.

HALID BEŠLIĆ IZBEGAO SMRT

Popularni pevač narodne muzike Halid Bešlić za dlaku je izbegao smrt, jer je iz diskoteke u Lincu, gde je trebalo kobne večeri da održi koncert, izašao dvadesetak minuta pre podmetanja požara.

– Halid je tada imao probu. U klubu je ostao do 21 sat, a dvadesetak minuta kasnije izbio je požar. Moglo je doći i do veće tragedije – navodi izvor.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter