Izvor:
10.05.2016 u 19:28
0

UBISTVO PEVAČICE: Premijer opet pričao o JELENINOM UBICI

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je siguran da ubica pevačice Jelene Marjanović neće proći nekažnjeno i da će policija, kao i u drugim slučajevima, obaviti svoj posao. On je negirao da je pre nekoliko dana rekao da je ubica poznat, već je mislio da je policija isključila sve druge mogućnosti, ali da nema materijalne dokaze koje bi za tužilaštvo bilo dovoljno da pokrene postupak.

"Siguran sam da ćemo i u ovom slučaju sve da otkrijemo i da ubica Jelene Marjanović neće proći nekažnjeno. Nema nijednog velikog slučaja u poslednje dve ili tri godine, da policija nije obavila svoj posao", rekao je Vučić novinarima u Vranju.

On je podsetio da je policija svojevremeno našla i ubicu male Tijane i rešila ubistvo na Brankovom mostu.

Ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović bilo je tema i emisije "Ćirilica" u kojoj je Jelenina sestra od strica priznala koja vest je najviše potresla (pročitajte OVDE), a novinar "Informera" Aleksandar Crnomarković pričao o tome zašto mediji pišu o ovom slučaju (pročitajte OVDE), kao i šta je Jelenin svekar rekao posle ispitivanja na poligerafu (pročitajte OVDE).

Tanjug
Foto: Twitter/SerbianPM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter