Izvor:
17.11.2016 u 23:09
0

Šok u Doboju: Muškarac pucao sebi u glavu u centru grada !

Muškarac (38) pucao je danas sebi u glavu u automobilu “džeta 2”, koji je parkiran ispred reda ugostiteljskih objekata u ulici Kneza Miloša u Doboju.

Očevici kažu da su videli muškarca kako seda u automobil, a potom su čuli pucanj. Muškarac je, navode okupljeni građani, još davao znake života, kada je na lice mesta stigla hitna pomoć.

Policijski uviđaj na licu mesta je u toku, dok se na krovu automobila u kome je čovek pucao na sebe nalazi pištolj, javlja novinar "EuroBlica".

Muškarac se nalazi na prijemnoj hirurgiji Bolnice "Sveti apostol Luka" i u toku je obrada povreda, rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, prenosi Srna.

Iz dobojske bolnice kažu da se lekari još nisu izjasnili o stepenu povreda osobe čiji su inicijali M.G.

Blic.rs
Foto: Rade Tešić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter