Izvor:
23.11.2016 u 20:58
0

AKO JE PREPOZNATE, POZOVITE POLICIJU: Potraga za ženom koja je ostavila bebu u Novom Sadu

Policija traga za osobom sa fotografije, za koju sumnja da je 21. oktobra, oko 10 sati, u Majevičkoj ulici ostavila novorođenu bebu. Javni tužilac kvalifikovao je ovaj događaj kao krivično delo izlaganje opasnosti.

U policji su pozvali sve one koji prepoznaju osobu sa fotografije da se jave policiji pozivom na brojeve telefona: 021/512 226 ili 192.

Podsećamo Slavica Fejsa, novinarka "Ruskog slova" našla je u petak ispred novosadske "Betanije" tek rođenog dečaka koji je ostavljen u platnenoj torbi. Beba je zbrinuta u Dečjoj bolnici, a potom ju je preuzeo Centar za socijalni rad.

Slavica deo dvorišta novosadskog porodilišta koristi kao prečicu na putu do posla.

– Čula sam dečji plač i prvo sam pomislila da je neko ostavio dete ispred i ušao u butiku. Međutim, kad sam se približila čula sam plač iz platnene torbe. Kada sam je otvorila skoro sam pala u nesvest, videla sam dečaka po kojem je još bilo tragova od porođaja i kojem je pupčana vrpca bila podvezana pertlom. Mislila sam da ću se srušiti – rekla je tada Fejsa. Nekako se pribrala, podigla dete i odnela ga u porodilište. Ubrzo se pojavilo medicinsko osoblje i dete je zbrinuto.

Blic.rs
Foto: MUP Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter