Izvor:
23.11.2016 u 23:54
0

KONAČNO DOLIJALI: Uhapšene dve osobe, osumnjičene da su oštetile EPS za devet miliona!

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da su uhapšene dve osobe koje su osumnjičene da su oštetile EPS za oko devet miliona dinara kršenjem ugovora za ugradnju sistema video nadzora u "TE-KO Kostolac".

Kako se navodi, te osobe je policija uhapsila u saradnji Policijske uprave Požarevac, Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost EPS i Sektora za rizike ogranka „TE – KO Kostolac".

– Hapšenje je usledilo nakon kontrole Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost EPS i Sektora za rizike ogranka TE – KO Kostolac u kostolačkom ogranku Elektroprivrede Srbije.

EPS je oštećen time što dobavljač za ugradnju sistema za video nadzor nije ispunio ugovorne obaveze, a zaposleni iz TE-KO Kostolac, odgovoran za nadzor izvršenja ugovora, nije uradio svoj posao", piše u saopštenju.

Dodaje se da će nadležni u EPS-u nastaviti oštre kontrole kako bi se zaštitila imovina preduzeća i da zahvaljuje Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, Policijskoj upravi Požarevac i Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu na brzoj reakciji i saradnji.

Tanjug
Foto: Twitter/BeenVerified.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter