Izvor:
01.12.2016 u 18:38
0

EPILOG SLUČAJA OTMICE RADNIKA PERIONICE: Evo šta će se dogoditi sa OTMIČARKOM I SAUČESNICIMA!

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana vlasnici auto perionice “Magnum” Snežani N, koja se tereti da je u ponedeljak, sa još troje osumnjičenih, otela i maltretirala bivšeg radnika jer joj navodno duguje novac.

Za preostalo troje osumnjičenih, među kojima je i njena ćerka, sud je prihvatio predlog tužilaštva i odredio im meru zabrane prilaženja i komuniciranja sa svedocima, rekla je portparol suda Danijela Bogdanović.

Ukoliko prekrše ovu zabranu i njima bi mogao da bude određen pritvor.

Osumnjičeni se terete za krivično delo iznuda u saizvršilaštvu, a sinoć su svi u tužilaštvu izneli svoje odbrane. Pored Snežane N. i njene ćerke Anje, osumnjičeni su Branislav M. (21) i Miloš Đ.

Uhapšeni su u ponedeljak, nakon što su oštećenog Ratka Radovića, bivšeg radnika koji se u međuvremenu zaposlio u auto perionici “Hobotnica” izvukli s posla i maltretirali ga ogorčeni što je promenio posao.

Mediji pišu da su od njega tražili novac koji im duguje.

Telegraf.rs
Foto:Facebook/anjanikolic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter