Izvor:
02.12.2016 u 04:20
0

FILMSKA POTERA U ČAČKU: Povredio dva policajca, pa pokušao da pobegne!

Policija u Čačku saopštila je danas da je D.D. (30) iz tog grada koji je bio naoružan, tokom policijske akcije, pokušao da pobegne svojim vozilom, napao policijske službenike i oštetio službeno vozilo policije.

Prilikom hapšenja, osumnjičeni D.D. je pokušao da pobegne pa je policija pucala u pneumatik njegovog automobila kako bi sprečila bekstvo.

Prilikom upotrebe vatrenog oružja nije bilo povređenih.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Čačku, osumnjičeni je danas oko 17 časova, tokom policijske akcije u Ljubićkoj ulici, pokušao da pobegne svojim vozilom, napao policijske službenike i oštetio službeno vozilo, a tom prilikom, dvojica policijskih službenika su zadobila povrede.

Pripadnici MUP u Čačku, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, odredili su zadržavanje D.D, zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Navodi se da će osumnjičeni D.D. u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužiocu.

Tanjug
Foto: Foto:Twitter/LVetevendosje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter