Izvor:
04.12.2016 u 18:40
0

UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI: Brzi voz udario u kombi!

Vozač kombija poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći kada je brzi voz na relaciji Šid – Beograd udario u kombi na pružnom prelazu sa spuštenim polubranicima, saopštila je policija.

Kako je navedeno u saopštenju Policijske uprave Sremska Mitrovica, vozač kombija je izgubio život jutros posle pet časova na pružnom prelazu u Laćarku na području Sremske Mitrovice.

Brzi voz na relaciji Šid – Beograd udario je u kombi vozilo koje se u tom trenutku nalazilo na pružnom prelazu sa spuštenim polubranicima.

Uviđaj na licu mesta je izvršio nadležni tužilac, u prisustvu policije i komisije "Železnice Srbije".

Iz policije apeluju na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače motornih vozila na dodatnu opreznost i dosledno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije u zonama pružnih prelaza.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter