Izvor:
07.12.2016 u 03:56
0

Samoubistvo ili nesrećan slučaj? Mladića iz Rušnja raznela bomba!

Aleksandar Ranković (36) iz beogradskog prigradskog naselja Rušanj nastradao je preksinoć oko jedan sat posle ponoći, kad je u njegovoj porodičnoj kući eksplodirala bomba. Uzrok eksplozije još uvek je nepoznat, a policija proverava da li je u pitanju samoubistvo ili nesrećni slučaj.

Brojni prijatelji i rođaci nastradalog mladića juče su se okupili u njegovoj kući. Zaprepašćeni i zatečeni tragedijom, pokušavali su da odgonetnu šta se desilo kobne noći.

– Pretpostavljamo da se Aleksandar igrao bombom, koja mu je slučajno ispala, pa je on skočio na nju kako bi sprečio veću nesreću. Svi smo spavali kad se to desilo, a probudila nas je eksplozija. Zaista ne znamo zašto bi se Aleksandar ubio, pa verujemo da je reč o nesreći – kaže za Kurir Dejan Ranković, Aleksandrov brat od strica.

Dejan dodaje da je Aleksandar oduvek voleo oružje.
– Nismo znali da ima bombu. Pre godinu-dve ocu je pričao o tome, ali smo mislili da se šali. Međutim, izgleda da se nije šalio – kaže Dejan i dodaje da je njegov brat izbegavao razgovor na tu temu jer je znao da bi ga oni kritikovali.

I Aleksandrova sestra Katica tvrdi da on nije držao bombu u kući.
– Često sam mu sređivala sobu i sigurno bih našla eksplozivnu napravu da je bila sakrivena negde u kući – kaže sestra Katica.

Aleksandrovi brat i sestra objašnjavaju da je on u nedelju bio na svinjokolju s drugovima.
– Došao je kući oko 23 sata, večerao je i pospremio za sobom. Pre toga je bio u kafani, ali nije pio. Osim što je bio bez posla, nije imao drugih problema, nikada se nije ženio, a trenutno nije imao ni devojku – kaže Dejan.

Spremao se za slavu

O Aleksandrovim planovima za budućnost svedoči i to što je već počeo s pripremama za predstojeće praznike.
– Kupio je prase za Božić, svinju i ovcu za Svetog Jovana. Da je planirao da se ubije, zašto bi to radio? – neutešno se pitaju Dejan i Katica.

Kurir
Foto: Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter