Izvor:
07.12.2016 u 16:32
0

Šansa za novi život: Zoran Marjanović sa ćerkom Janom napušta Srbiju?

Radiša i Milena M. pozvali su udovca Jelene Marjanović i ćerkicu Janu da se dosele kod njih u Australiju.

Ponudili su im smeštaj, Zoranu posao, jednostavno novu šansu za život.

Oni već 30 godina žive u Australiji, ali pomno prate sva dešavanja u Srbiji. Od samog početka zaintresovali su se za dramu nakon Jeleninog ubistva, koje ih je veoma dotaklo. Odlučili su se na taj korak jer nemaju svoju decu, a osećaju veliku tugu nakon tekstova o maloj Jani, koja veoma pati za mamom, a ostala je i bez bake Zorice. Smatraju da je Marjanovićima učinjena velika nepravda jer, osim što su ostali bez voljenog člana porodice na najmonstrouzniji način, u medijima su svakodnevno stanizovani – priča izvor.

Zoran se najljubaznije zahvalio, ali i odbio ponudu.

Hvala tim ljudima na saosećanju. Lepo je znati da ima dobrih i plemenitih porodica. Javljaju mi se ljudi iz Nemačke, Austrije, Španije, ma iz svih krajeva sveta. To što oni žele jeste lepo, ali ja nemam nameru da idem iz moje Srbije. Veliki sam patriota, tačno je da sve gori, ali ja ostajem – kaže.

Inače, od kada je ostao bez žene, Zorana proganjaju žene, na sve moguće načine. Nude mu brak, brigu o Jani, a neki muškarci su počeli da ga kopiraju, te nose njegovu frizuru.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter