Izvor:
07.12.2016 u 18:18
0

Tragedija u Kosovskoj Mitrovici: Ubijen GIMNAZIJALAC ispred škole!

Jedna osoba ubijena je jutros u južnom delu Kosovske Mitrovice pucnjima iz vatrenog oružja izjavio je regionalni portparol Kosovske policije Avni Zahiti.

Ubistvo se dogodilo kod gimnazije "Frang Bardhi", a policija je saopštila da zasad ne može da potvrdi da je ubijen učenik.

Ipak, mediji navode da se radi o gimnazijalcu.

Zahiti kaže da se incident dogodio oko 9 sati, da je policija izašla na lice mesta, započela istragu i da je napadač za sada nepoznat.

Policijski zvaničnik nije mogao da navede druge detalje u vezi sa ovim incidentom, a pojedini kosovski mediji preneli su da je ubijen student, a da je napadač koristio kalašnjikov. Prema navodima portala Koha.net, Zahiti je izjavio da se ne zna da li je ubijen učenik gimnazije "Frang Bardhi".

Kos sve, međutim, prenosi samo da je jedan osoba ubijena, te da drugi detalji nisu utvrđeni, a Kosovapres je ranije javila da je ubijen učenik škole "Frang Bardhi".

Tanjug
Foto:Twitter/LVetevendosje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter