Izvor:
08.12.2016 u 16:51
0

Stravični detalji NEZAPAMĆENOG HORORA U ALEKSINCU: Ubio bivšu, oteo njenog dečka, pa nestao BEZ TRAGA I GLASA!

U ataru sela Bradarac na levoj obali Morave kod Aleksinca, pronađeno je mrtvo telo žene G. J. (44), a policija traga za njenim bivšim partnerim, za koga se sumnja da je oteo nju i njenog sadašnjeg dečka, koji takođe nije pronađen.

Nesrećna žena je oteta u ponedeljak po podne u dvorištu firme u kojoj je radila, a njeno beživotno telo je pronađen0 u utorak oko 13 sati.

Prema nezvaničnim saznanjima, ona je ubijena hicem iz pištolja iako još uvek nema zvaničnog saopštenja policije i tužilaštva o uzroku smrti.

Naime, uz pretnju pištoljem, ubijenu ženu i njenog momka M. K, navodno je oteo bivši partner koji ima iste inicijale M. K, a sa kojim je bila više od 10 godina u vezi, a raskinuli su pre četiri meseca.

U ponedeljak popodne M. K. je došao u našu ulicu belim “opel kadetom” koji je pozajmio od prijatelja. Parkirao ga je desetak metara od ulazne kapije. Tačno u 16.22 je došao novi momak G. J. koji je vozio “golf 3 karavan” sa austrijskim tablicama. M. K. je munjevito ušao na zadnje sedište i uperio pištolj u glavu vozaču. Kada je G. J. izašla iz kancelarije, on joj je pištoljem pokazao da sedne na mesto suvozača – prepričavaju otmicu njene kolege.

Oni su odmah pozvali policiju, a zatim su počeli da je zovu na telefon, međutim na pozive niko nije odgovarao. Kako kažu, oba telefona su bila dostupna još nekih pola sata.

– Čitave noći između ponedeljka i utorka vozili smo se po okolini Kruševca nadajući se da ćemo ih negde naći. U utorak smo saznali da je njeno telo pronađeno u blizini Bradarca. Kod nas je radila nekoliko meseci. Bila je izuzetno dobra žena i vredna radnica. Još uvek smo u šoku zbog njene tragične sudbine – pričaju kolege.

Nesrećna žena, iz prvog braka ima 24-godišnjeg sina. S bivšim partnerom, koji je vlasnik jednog servisa, bila je u vezi skoro 10 godina, ali su raskinuli pre četiri meseca. Nakon razilaska, on je nastavio da joj šalje poruke i insistirao na tome da se pomire.

Međutim, pre dva meseca, ona je stupila u vezu sa novim momkom koji je iz sela Lazarevac kod Kruševca, a koji više od 25 godina radi kao gastarbajter u Austriji.

– Bila je srećna u novoj vezi. On je radio u nekom hotelu i planiralisu da i ona pođe s njim i da je zaposli – kažu upućeni.

Policija i žandarmerija je juče, drugi dan za redom, intenzivno pretraživala Bradarac, nedaleko od mesta na kojem je poljoprivrednik iz Mozgova N. P. pronašao telo kada je krenuo da ore njivu.

Telo ženske osobe je bilo okrenuto licem ka zemlji, tridesetak metara od asfaltnog puta u prvoj brazdi. Imala je na sebi braon jaknu, crne farmerice, čizme do kolena sa velikom štiklom. Na rukama sam video četiri burme, duge nokte i tragove krvi. Ruke su bile zgrčene, a ležala je na stomaku. Pošto nisam imao telefon ko dsebe, otrčao sam odmah u susedno selo Bradarac da pozovem policiju – ispričao je N. P. koga je ovaj prizor veoma potresao.

Po prijavi, policija je odmah opsela malo aleksinačno selo i potera za osumnjičenim je organizovana.

Stvorilo se tu 30 automobila. Bilo je policije i žandarmerije u punoj borbenoj opremi. Bilo je kao u akcionim filmovima. Raširili su se po okolnim njivama i započeli ptretragu – kažu meštani.

Potraga je nastavljena i u sredu, tako da su se u celom kraju mogli da vide džipovi žandarmerije koji patroliraju i ptretražuju teren. Lokalni put od Rutevca prema Bradarcu je prečica koju Kruševljani koriste kako bi brže stigli do Sokobanje.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević je potvrdio samo da je smrt nasilna, ne navodeći bliže detalje o kakvoj vrsti nasilne smrti se radi.

Inače, kako je nesrećna žena bila u sve skladnijoj vezi sa novim izabranikom, njen bivši partner M. K. je bio sve očajniji, a po kafanama u koje je odlazio se pričalo da je napisao oproštajno pismo, i da će ubiti prvo nju, pa njenog novog dečka, a na kraju i sebe. Prošlog petka je od prijatelja pozajmio automobil rekavši da mu treba da završi neke poslove, a u nedelju i da ode do Niša. Očigledno je već imao pripremljen plan da svoj naum sprovede u delo.

Telegraf
Foto:Twitter/fop2014

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter