Izvor:
10.12.2016 u 17:35
0

Haos u Mirijevu: Komšije prijavile nesnosan miris, policija ušla i zatekla HOROR!

Vesna S. (56) danima je bila u stanu u Ulici Mirijevski bulevar sa beživotnim telom svoje majke Verice S. (86).

Telo starice u poodmakloj fazi raspadanja i bez nosa našli su policajci i vatrogasci pre nekoliko dana. Policiji su stanari zgrade prijavili da se iz stana Verice S. i njene ćerke oseća nesnosan miris. Kada su policajci i vatrogasci ušli u stan, u krevetu su zatekli poluraspadnuti, crni leš. Pored kreveta je bila Vesna, inače psihijatrijski bolesnik, koja je vrištala… Vesna ih je napala, ali su je policajci savladali i posle pregleda lekara upućena je u psihijatrijsku ustanovu.

Telo starice je poslato na obdukciju, da bi se utvrdio uzrok, vreme i okolnosti smrti. Komšije kažu da je Verica godinama vodila brigu o ćerki. Verica je za sobom ostavila još troje dece.

Jarmila M, stanarka zgrade, veruje da je među poslednjima videla živu Vericu.

– Sredinom prošlog meseca Verica mi je pozvonila na vrata i požalila se da joj nije dobro. Nekoliko puta sam zvala njenog sina koji živi u Beogradu, ali mi se nije javljao, pa sam se obratila kućnoj nezi. Odnela sam joj čaj – kaže Jarmila, koja je te večeri obilazila bolesnu komšinicu, i dodaje da Vesna tada nije izašla iz svoje sobe.

Sutradan je pokucala na Veričina vrata, niko joj nije otvarao. Jarmila je pomislila da je Vericu sin odveo u bolnicu, a da Vesna ne otvara vrata jer je oduvek bila povučena. Komšinica pretpostavlja da je Verica umrla te večeri kada joj je ona odnela čaj.

Vesna verovatno nije reagovala zbog svoje bolesti. Ni pre deset godina, kada joj je otac umro, nije bila svesna šta se dešava – kaže Jarmila M.

Htela da je vodi u bolnicu

Stanari ove zgrade dodaju i da je samo Verica znala da umiri ćerku, kao i da je htela da Vesnu smesti u psihijatrijsku ustanovu, ali da joj to nisu dozvolili prvo muž, a posle sin.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter