Haos u Mirijevu: Komšije prijavile nesnosan miris, policija ušla i zatekla HOROR!

 

Vesna S. (56) danima je bila u stanu u Ulici Mirijevski bulevar sa beživotnim telom svoje majke Verice S. (86). 

Telo starice u poodmakloj fazi raspadanja i bez nosa našli su policajci i vatrogasci pre nekoliko dana. Policiji su stanari zgrade prijavili da se iz stana Verice S. i njene ćerke oseća nesnosan miris. Kada su policajci i vatrogasci ušli u stan, u krevetu su zatekli poluraspadnuti, crni leš. Pored kreveta je bila Vesna, inače psihijatrijski bolesnik, koja je vrištala... Vesna ih je napala, ali su je policajci savladali i posle pregleda lekara upućena je u psihijatrijsku ustanovu.

Telo starice je poslato na obdukciju, da bi se utvrdio uzrok, vreme i okolnosti smrti. Komšije kažu da je Verica godinama vodila brigu o ćerki. Verica je za sobom ostavila još troje dece.

Jarmila M, stanarka zgrade, veruje da je među poslednjima videla živu Vericu.

- Sredinom prošlog meseca Verica mi je pozvonila na vrata i požalila se da joj nije dobro. Nekoliko puta sam zvala njenog sina koji živi u Beogradu, ali mi se nije javljao, pa sam se obratila kućnoj nezi. Odnela sam joj čaj - kaže Jarmila, koja je te večeri obilazila bolesnu komšinicu, i dodaje da Vesna tada nije izašla iz svoje sobe.

Sutradan je pokucala na Veričina vrata, niko joj nije otvarao. Jarmila je pomislila da je Vericu sin odveo u bolnicu, a da Vesna ne otvara vrata jer je oduvek bila povučena. Komšinica pretpostavlja da je Verica umrla te večeri kada joj je ona odnela čaj.

- Vesna verovatno nije reagovala zbog svoje bolesti. Ni pre deset godina, kada joj je otac umro, nije bila svesna šta se dešava - kaže Jarmila M.

Htela da je vodi u bolnicu

Stanari ove zgrade dodaju i da je samo Verica znala da umiri ćerku, kao i da je htela da Vesnu smesti u psihijatrijsku ustanovu, ali da joj to nisu dozvolili prvo muž, a posle sin.

Blic
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro