Haos u Mirijevu: Komšije prijavile nesnosan miris, policija ušla i zatekla HOROR!

 

Vesna S. (56) danima je bila u stanu u Ulici Mirijevski bulevar sa beživotnim telom svoje majke Verice S. (86). 

Telo starice u poodmakloj fazi raspadanja i bez nosa našli su policajci i vatrogasci pre nekoliko dana. Policiji su stanari zgrade prijavili da se iz stana Verice S. i njene ćerke oseća nesnosan miris. Kada su policajci i vatrogasci ušli u stan, u krevetu su zatekli poluraspadnuti, crni leš. Pored kreveta je bila Vesna, inače psihijatrijski bolesnik, koja je vrištala... Vesna ih je napala, ali su je policajci savladali i posle pregleda lekara upućena je u psihijatrijsku ustanovu.

Telo starice je poslato na obdukciju, da bi se utvrdio uzrok, vreme i okolnosti smrti. Komšije kažu da je Verica godinama vodila brigu o ćerki. Verica je za sobom ostavila još troje dece.

Jarmila M, stanarka zgrade, veruje da je među poslednjima videla živu Vericu.

- Sredinom prošlog meseca Verica mi je pozvonila na vrata i požalila se da joj nije dobro. Nekoliko puta sam zvala njenog sina koji živi u Beogradu, ali mi se nije javljao, pa sam se obratila kućnoj nezi. Odnela sam joj čaj - kaže Jarmila, koja je te večeri obilazila bolesnu komšinicu, i dodaje da Vesna tada nije izašla iz svoje sobe.

Sutradan je pokucala na Veričina vrata, niko joj nije otvarao. Jarmila je pomislila da je Vericu sin odveo u bolnicu, a da Vesna ne otvara vrata jer je oduvek bila povučena. Komšinica pretpostavlja da je Verica umrla te večeri kada joj je ona odnela čaj.

- Vesna verovatno nije reagovala zbog svoje bolesti. Ni pre deset godina, kada joj je otac umro, nije bila svesna šta se dešava - kaže Jarmila M.

Htela da je vodi u bolnicu

Stanari ove zgrade dodaju i da je samo Verica znala da umiri ćerku, kao i da je htela da Vesnu smesti u psihijatrijsku ustanovu, ali da joj to nisu dozvolili prvo muž, a posle sin.

Blic
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro