Izvor:
10.12.2016 u 18:06
0

Veliki požar u Kosovskoj Mitrovici: Izgorele prostorije Crvenog krsta!

Požar koji je oko ponoći izbio u zgradi u kojoj su smeštene i prostorije opštinske organizacije Crvenog krsta u Kosovskoj Mitrovici pričinio je ogromnu materijalnu štetu.

Povređenih nije bilo, ali je Crveni Krst u Kosovskoj Mitrovici, nakon što su 1999. godine proterani iz južnog dela grada, po drugi put ostao bez prostorija, izjavio je Tanjugu sekretar opštinske organizacije Crvenog krsta Saša Nikolić.

"Uspeli smo samo nekoliko računara da iznesemo iz zgrade pre nego što se plafon obrušio'', rekao je Nikolić.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je Tanjugu da povređenih nije bilo u ovom požaru. Dve porodice koje žive u ovoj zgradi, koja je jedna od starijih u gradu, nisu povređene, ali je pričinjena materijalna šteta. Vatrogasci su se do jutros borili sa vatrenom stihijom koja je krenula od potkrovlja, a deo Kosovske Mitrovice zbog ovog požara više sati je bio bez električne energije.

Mogući uzrok požara su dotrajale instalacije.

Telegraf
Foto:Twitter/standardnews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter