Izvor:
13.12.2016 u 22:57
0

Javnost uznemirena: Manijak koji posipa žene kiselinom po Beogradu ima potpis monstruma koji je to isto radio ’90-ih!

Beogradska javnost uznemirena je pojavom manijaka koji na Dorćolu, u blizini Gundulićevog venca, presreće žene i poliva ih kiselinom, a još bi se više zabrinula da zna da je devedesetih godina policija SR Jugoslavije imala posla sa muškarcem kome su mete bile prolaznice koje su nosile helanke i najlon čarape.

On je u periodu između 1996. godine i 1999. godine “operisao” na potezu kod Biblioteke “Svetozara Markovića” na Bulevaru kralja Aleksandra. Presretao ih je i prskao sumpornom kiselinom, a kasnija istraga je pokazala da ga je ložilo da posmatra kako najlonke progorevaju pod kiselinom – seća se N. B., čija je drugarica napadnuta u to vreme, a ubrzo je saznala da je bilo još devojaka koje su slično “prošle”.

Postavlja se pitanje da li je moguće da je u pitanju isti zločinac, koji se ponovo aktivirao posle 20 godina, ili je možda reč o klasičnom imitatoru.

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da je nedavni slučaj osobe koja je kiselinom polila devojku po licu u prisustvu njenog dečka, govori o tome da napadač ne oseća strah, već da ima jak unutrašnji poriv koji mora da ispolji.

Smatram da je reč o osobi sa duševnim poremećajem, koja je ili u ranoj mladosti ili u tinejdžerskom dobu pretrpela neku traumu ili doživela neprijatnost sa osobom suprotnog pola i sada ta neuroza izlazi na površinu. To je impulsivna, nesvesna radnja i zbog toga nema govora o imitatoru! – zaključio je Nikolić.

Telegraf
Foto: Express

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter