Izvor:
14.12.2016 u 01:30
0

Nezapamćena tragedija kod Ivanjice: Umro nakon što je pao u VRELI ŽAR u sušari!

Miroljub R. (65) iz Jeseništa kod Ivanjice preminuo je danas u čačanskoj bolnici od opekotina zadobijenih juče kada je nesrećnim slučajem pao u sušari dok je kačio meso.

Kako prenosi "Blic", Miroljub je verovatno pao opijen dimom dok je okretao meso, a prethodno je naložio vatru u sušari. Kada ga je porodica pronašla, odmah su pozvali ivanjičku Hitnu pomoć.

Ekipa lekara zatekla je nesrećnog čeoveka u jako lošem stanju – opekotine su mu zahvatile veći deo kože. Zbrinut je prvo u Domu zdravlja, a zatim hitno prevezen za Čačak.

Mogu jedino da kažem da smo uradili sve što je bilo u našoj moći, on je svestan stigao u Čačak, ali je i tada bio u jako teškom stanju – potvrdila je načelnica Hitne službe Ivanjica, Marijana Lišanin.

Nadležne institucije apeluju na sve vlasnike sušara da budu maksimalno oprezni i da se ne izlažu opasnosti. Takođe, treba povesti računa i o samom sušenju mesa jer su česti požari u ovim objektima koji su mahom od drveta.

Happytv.rs
Foto: Informer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter