6°C

Beograd

Photo: Prinstcreen Facebook

Izvor: Alo

TUGA: Maja vozača GSP koji je poginuo u saobraćajnom udesu ne ispušta njegovu majicu!

„Bojanova majka je očajna! Žena je pod lekovima i bez prestanka drži Bojanovu majicu i miriše je! Porodica ne može da se pomiri s tim da Bojana više nema“, ispričala je komšinica Bojana Peraća (31) iz Zemuna, vozača GSP-a koji je poginuo u stravičnoj nesreći u kojoj su učestvovala dva autobusa i automobil!

PRIJATELJI I KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD "DOBROĆUDNOG DIVA" Danas sahrana poginulog vozača!

Tragedija se dogodila u sredu oko 4 ujutru na uglu ulica Cara Dušana i Tršćanske ulice u Zemunu, kada je automobil „pežo“, kojim je upravljao Adam Rakočević, izleteo na put ne poštujući crveno svetlo i sudario se s autobusom na liniji 15, kojim je upravljao Bojan. Bojan je preminuo na licu mesta, a Adam je pokušao da pobegne s mesta nesreće.

Ekipa „Alo!“ juče je bila u Bojanovom domu, međutim, članovi porodice nisu želeli da govore za medije, kapija je zatvorena i zamoljeni smo da odemo.

POGINUO PRED KUĆOM: Klinac bežao od policije, prošao kroz crveno i zakucao se u autobus!

- Kako može da bude majka kad izgubi sina! Loše su svi, majka je na lekovima. Kako će se izboriti sa tim, ne znamo - rekao je jedan od prijatelja pri izlasku iz kuće porodice Perać.

- Bojanov otac je vozio autobus privatnog preduzetnika u Novom Beogradu, a zatim je otišao u Austriju. I tamo je neko vreme vozio autobus, a čime se sada bavi, ne znam. Bojanovi roditelji su razvedeni. Majka drži Bojanovu majicu, miriše je i plače. Bojan i njegov brat su predivni momci, uvek dobri i kulturni. Umesto da se ovako nešto desi nekom mangupu, dogodilo se dobrom mladiću - ispričala je komšinica.

MASAKR U JABUKOVCU: Protiv Davora i Maje podignuta optužnica, preti im i do 40 godina zatvora!

- Priča se da je vozač drugog autobusa koji je učestvovao u nesreći ranije obučavao Bojana. Eto šta ti je sudbina! - kaže jedan od prolaznika i poznanika porodice Perać.

Povređene tri osobe

U udesu su povređene tri osobe, među kojima je i vozač automobila Adam Rakočević.

- S obzirom na to da je bio povređen, bio je spor prilikom bekstva i ubrzo ga je policija sustigla - saznali smo ranije od našeg izvora. Nije poznato kada će Bojan biti sahranjen.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar