16°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

ISPOVEST OCA UBIJENE BILJANE MIJATOVIĆ (30): Unuka je videla majku u lokvi krvi! (FOTO, VIDEO)

Milovan Mijatović, otac brutalno ubijene Biljane koju je nevenčani suprug izbo nožem pred ćerkom i tek rođenom bebom bio je gost emisije "Posle ručka"

On je ispričao dešavanja koja su se odigrala kobnog dana kada je izgubio tridesetogodišnju ćerku. 

- Bio je dosta miran čovek, pristojan, nisam mogao da primetim bilo šta što bi dovelo do takve situacije. Kada sam bio kod njih, video sam da su se slagali, nisu imali nikakvih problema - započeo je priču Mijatović.

- Kasnio sam na njen rođendan, ćerka je bila vesela, sedeli su i pričali sa mnom. On je ustao i otišao da popravi zub, rekla je da nema nikakvih problema. Ona je znala da sam ja jako prek i da bi za nju sve dao i ona je zato i krila da ne bi došlo do nekih neženjenih situacija. Vratio se i počeo je da se šali. Kasnije sam se pokupio i otišao da radim. Oko 19 časova me zove unuka i saopštava mi situaaciju. Ona meni kaže: deda, Siniša je ubio mamu! Počeo sam tada da vičem na nju. Ja odem i vidim policiju ispred kuće - potresnim tonom govori Milovan. 

- Unuka mi je rekla da su se oni u kuhinji glasno svađaju i da ih je ona upozorila da se glasno ne svađaju. On je nju pitao da li je ona prva na redu, da nju zakolje. Odjednom je prestala galama, a ona je videla kako silazi niz stepenice. Kada je on sišao jedan sprat niže,videla je u kuhinji videla lokvu krvi, a majka mrtva  - ispričao je Milovan. 

Opširije možete pogledati u videu ispod: 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar