Izvor:
16.12.2016 u 17:06
0

Plaši se da progovori? Napadnuta manekenka ODBIJA SARADNJU sa policijom!

Poznata beogradska manekenka V. R., koju je na Dorćolu nepoznati muškarac polio kiselinom, ne želi da sarađuje u istrazi niti da pomogne u potrazi za napadačem.

Nesvakidašnji napad se dogodio 11. juna, a policija sumnja da se iza napada krije ljubomora, odnosno neka vrsta emotivne osvete. Mada se ne isključuje ni mogućnost da se zamerila nekome u poslu.

Da li će u potrazi za napadačem od pomoći biti njen dečko, srpski maneken B. S., inače suvlasnik jednog prestoničkog kluba, ostaje da se vidi. Zasad nije poznato ni da li on eventualno ima neke neraščišćene odnose sa bivšim partnerkama.

– Povređena ne želi da otkrije svoje sumnje ko stoji iza napada, ko je pokušao da joj sprži lice. Ne odbacujemo mogućnost da napadača poznaje, ali da, iz samo njoj poznatih razloga, ne želi da otkrije njegov identitet. Samo je rekla da mu nije videla lice, ali da je bio obučen u crno i da je imao kapuljaču preko glave. Sam načina napada, polivanje kiselinom, i želja da se uništi nečije lice ukazuju na ljubomoru – kaže sagovornik "Blica" upoznat sa istragom.

U momentu napada maneken je iza zgrade parkirao automobil dok je V. R. bila na ulici ispred svog stana.

Prema njenoj prvobitnoj izjavi policiji, sa leđa joj je prišao, zasad nepoznati muškarac i stavio joj je krpu na usta.

V. R. je pokušala da se odbrani, ali je manijak izvadio bočicu i poprskao je kiselinom po kosi i licu.

Uspela je da se otrgne, napadač je pobegao, a tada je njen partner B. S. čuo njene krike. Dotrčao je do nje, odveo je do kola, stavio je u automobil i odvezao u Urgentni centar, odakle je prebačena u Očnu kliniku.

Policija je uzela i snimke video-nadzora zgrada u blizini mesta napada ne bi li preko njih identifikovala napadača.

– Tvrde da ne znaju šta se krije iza napada. Ali mislimo da nisu iskreni i da mnogo više znaju nego što su kazali. Verujemo da je motiv napada ljubomora, pa je zanimljivo utvrditi da li je neko od njih dvoje imao neku vezu sa strane. I ako jeste, kako se to završilo. Mada su i druge opcije u igri – dodaje naš izvor.

Izjave suseda takođe nisu bile od velike koristi jer, kako su naveli, za par ne znaju ni sa kim se druže ni da li imaju neprijatelje.

Napadi kiselinom retkost

– Napadi kiselinom nisu uobičajeni. Dešavalo se da, zbog ljubomore ili prevare, osoba svog emotivnog partnera, sadašnjeg ili bivšeg, polije kiselinom jer želi da mu napakosti, a uništenje lica je jedan od najefikasnijih načina za to – kaže naš sagovornik blizak istrazi i dodaje da nije bilo slučajeva da je neko nasumice nepoznatu osobu polio kiselinom.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter