Izvor:
17.12.2016 u 01:14
0

Novi detalji HAPŠENJA ubice iz Novog Sada: Našli mu 30kg droge i falsifikovane dokumente!

Goran Šarac zvani Gogo (32), iz Sremskih Karlovaca, uhapšen je u Budimpešti. Za njim je bila raspisana međunarodna poternica zbog sumnje da je 1. decembra 2014. godine, na Somborskom bulevaru, usmrtio Novosađanku Mariju Milešić (28).

On je na obeleženom pešačkom prelazu, džipom marke "Čiroki" udario ženu i usmrtio je, a zatim pobegao sa lica mesta.

On je nakon višemesečne akcije srpske i mađarske policije uhapšen sa preko 14 kilograma droge i to 1,3 kilograma kokaina i 13 kilograma marihuane. Imao je falsifikovane dokumente Slovenije i BIH, na ime Igor Borčić – kaže izvor Kurira iz vrha MUP-a.

Kako Kurir prenosi, on se preko dve godine krio u zemljama u orkuženju, Austriji i Nemačkoj, gde je tu bio pod budnim okom mađarske policije koja ga je intezivno opservirala.

Kad je mađarska policija upala u stan pronašli su veliku količinu narkotika namenjenu daljoj distribuciji, po svoj prilici za zapadnoevropsko tržište. Prilikom upada u stan, Goran se pravio lud i tvrdio da je on zapravo Igor Borčić a ne Goran Šarac, i da ne zna šta hoće od njega. Međutim, pretvaranje mu nije uspelo već je utvrđeno da se radi o jednom od najtraženijih begunaca na ovim prostorima – dodaje izvor.

Inače, za Goranom Šarcem je pre nesreće koju je počinio u Novom Sadu, bila već raspisana međunarodna poternica zbog razbojništva.

U toku je prepiska između srpskog i mađarskog pravosuđa i njemu će, po svoj prilici, od strane Mađara biti određen ekstradicioni pritvor u kome bi Srbija imala prioritet, s obzirom da je boravio na teritoriji Srbije i Srbija očekuje da će on nakon odležane kazne zatvora u Mađarskoj zbog droge, biti ustupljen ovdašnjim pravosudnim organima, koji bi mu sudili za krivično delo saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom – zaključuje izvor.

Šarac, koji u Novom Sadu važi za opasnog i uvek naoružanog mladića, nudio je po gradu desetine hiljada evra onome ko preuzme odgovornost da je pregazio nesrećnu devojku.

Da podsetimo, policija je 16. decembra pre dve godine, uhapsila tri osobe iz Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su pomogle osumnjičenom posle krivičnog dela tako što su isekle džip koji je vozio i prodali delove topionici.

Snežana Đarmati, svekrva nastradale Marije, saznala je da je ubica njene snaje uhapšen.

Ne znam šta bih rekla. Bilo šta da kažem sebi snaju ne mogu vratiti, a ni detetu majku. Dete je ostalo bez majke, koja će joj, kako bude rasla, sve više i više hvaliti. Ja u mojim godina ne znam kako bi mu presudila. Vezala bi ga za noge i pustila ga tako da umire. To bi mi bilo jedino duševno zadovoljstvo – kaže Snežana.

Kurir
Foto: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter