Izvor:
08.01.2017 u 21:59
0

Petarde izazvale havariju: Izgorela štala i tri hiljade bala sena!

Na području koje pokriva Centar javne bezbednosti Banjaluka juče je izbio požara na dve štale i to u mestu Jazovac kod Bosanske Gradiške, te u selu Dobrnja na Manjači kod Banjaluke.

Štala sa stokom i 1.000 bala sena u vlasništvu B.N. (59) iz Jazovca, kod Gradiške, izgorela je u potpunosti. Povređenih nije bilo, ali je pričinjena velika materijalna šteta koja, prema rečima vlasnika, iznosi čak 10.000 KM.

U CJB Banjaluka za Faktor je potvrđeno da je požar izbio juče u 5.30, a lokalizovali su ga pripadnici Vatrogasne jedinice Bosanska.

Uviđajem koji su na požarištu obavili pripadnici CJB Doboj i inspektor za protivpožarnu zaštitu utvrđeno je da je do požara došlo zbog dotrajalih elektroinstalacija, te da nema elemenata krivičnog dela.

O svemu je obavešteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Istog dana u mjestu Dobrnja, zaselak Kadina Voda, kod Banjaluke izbio je požar na štali Z.Š. i tom prilikom je izgoreo krov i oko 3.000 bala sena. Uviđajem je utvrđeno da je požar izazvan paljenjem petardi. Materijalna šteta biće naknadno utvrđena.

Faktor.ba
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter