29°C

Beograd

Photo: privatna arhiva

Izvor: Kurir/Bondiblog

ZASTRAŠUJUĆE: Ovo je dečak iz Srbije kog su mučki prebili francuski policajci!

Porodica dečaka (14) poreklom iz Srbije tvrdi da ga su ga francuski policajci brutalno pretukli prilikom hapšenja u pariskom predgrađu Bondi.

Kako je navedeno na francuskom blogu Bondiblog, maloletnik ima teške povrede lobanje i polomljena su mu tri zuba.

OVO MORATE ZNATI

OPASNOST ZVANA "DRUŠTVENE MREŽE": Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

KOŠARKAŠKI TRENER DEJVID BLAT ODUŠEVLJEN: Nikola Milutinov NAJBOLJI CENTAR u EVROPI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

- Sve se navodno desilo u noći između 25. i 26. maja, kada je priveden u policijsku stanicu nakon što je zatečen s prijateljem, koji je pokušao da ukrade skuter. Videvši policiju, dvojica dečaka su se dala u beg. Međutim, policajci su ih sustigli i, kako je dečak ispričao, oborili su ga na zemlju.

Rekao je da su ga hapsila trojica policajaca i jedna policajka. Policajac mu je stavio koleno na glavu, drugo na rame i stavili su mu lisice. Potom ga je, kako je rekao, policajka držala, dok ga je bradati policajac šutirao u glavu - navodi se na blogu Bondiblog. Porodica dečaka tvrdi da im je policija javila da je uhapšen, a kada je majka pitala kako je, rekli su joj da je sve u redu.

- Dan kasnije zvali su ih iz bolnice i rekli da je dečak prebačen tamo iz pritvora. On je sav u modricama i podlivima, ima povrede lica i lobanje, izbijeni su mu zubi, ima povredu oka - piše na francuskom blogu. Porodica je angažovala advokata i traži pravdu. - Nisu smeli da ga tako masakriraju. Želimo da policajci odgovaraju za ovo što su uradili - rekli su članovi dečakove porodice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti