Izvor:
09.01.2017 u 15:07
0

Stravična ispovest Zorana Marjanovića: Jeca je predosetila svoju SMRT!

Noć uoči svirepog ubistva, Jelena Marjanović je bila u studiju i radila na novoj pesmi, kada je čula sovu koja se oglasila sa njihovog krova.

Njen muž Zoran, sa kojim je snimala, želeo je da otera zloslutnu pticu, ali ga je Jelena sprečila:

Rekla mi je da je ne diram, jer će nas terati maler – priseća se sa tugom u glasu.

Dok mu je pričala o običajima iz njenog kraja, rekla je da ta ptica predskazuje smrt i kako se plaši da će njena majka preminuti, pošto je teško bolesna.

Kako dodaje, nije ni slutio kakva će ih tragedija uskoro zadesiti, naročito jer ni on sam nije ništa predosetio.- Insistirala je da trči tog dana, a kako zbog gužve nije mogla da ode na svoju stazu kod Labudovog jezera, odlučila je da odemo na nasip. Ostao sam da se igram sa našom ćerkicom, a ona je otišla – priseća se Zoran tog dana. On je po dogovoru sa ćerkicom otišao do druge rampe, čekao Jelenu, ali se ona nije pojavljivala, niti javljala na telefon. Odmah je pozvao policiju, misleći da je njegova supruga oteta.

Podsetimo Jelena Marjanović je bila sa mužem i ćerkicom kod nasipa u Borči, kada je otišla da trči. Kako se nije vratila na dogovoreno mesto, njen nestanak je prijavljen policiji. Telo je pronađeno sledećeg dana, a policija je sprovela intenzivnu istragu u cilju pronalaženja ubice. Ni devet meseci kasnije, nije otkriveno ko je počinio ovo svirepo ubistvo.

Izvor:Srbijadanas.com/Alo
Foto: Facebook/Link Management

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter