17°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic

JELENA JE UBIJENA SA OSAM UDARACA U GLAVU: Veštak prvi put izneo JEZIVE DETALJE o ubistvu pevačice!

Sudski veštak i bivši ministar Zoran Stanković izjavio je danas na suđenju Zoranu Marjanoviću da je Jelena Marjanović ubijena na na surov i monstruozan način i da je trpela velike bolove i strah. On je još jednom rekao da je siguran da je pevačica ubijena upravo na mestu gde je i pronađena - u kanalu na nasipu u Crvenki kod Borče.

- Sa sigurnošcu tvrdim da je mesto na kom je pronađena mesto na kom je zadobila povrede. Takođe, mogu da kažem i da joj odeća nije presvlačena - rekao je Stanković.

Sudski veštak i bivši ministar Zoran Stanković je naveo i da je ubica najverovatnije desnoruk.

BIZARNO! NA MRTVOJ JELENI, PONOVO, ZARAĐUJU! Aktiviran nalog ubijene pevačice, drama TRESE region! (FOTO)

- Očigledno je da je imao jake emocije - ljutnje, besa ili ljubavi prema Jeleni s obzirom na brojnost povreda, njihov intenzitet, kao i mesto na kom su nanete - rekao je Stanković.

On je svedočio prvi put i istakao je da povrede na pevačicinom telu ukazuju da je pokušala da se odbrani od napadača.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

Danas u ponoć ističe rok za prijavljivanje za 100 evra

VREMENSKA PROGNOZA ZA 5.JUN: Promenljivo oblačno, toplo, mogući pljuskovi!

NA SASLUŠANJU O POLITIČARU PEDOFILU: Igor Jurić danas daje iskaz pred Višim javnim tužilaštvom!

SKANDAL! SRAMNIJE NE MOŽE: Satanizuju Njegoša, dobijaju pare i pohvale, a Srbe ugnjetavaju

ZVICERU ONI DOŠLI GLAVE! OCINKARILI GA SARADNICI: Otkriveno zašto se kavčanin krio u Ukrajini i kako su ga neprijatelji pronašli

On je rekao da je Jelena ubijena sa osam udaraca u glavu nepoznatim predmetom.

- Tragovi koje je oružje ostavilo na Jeleninom telu nisu isti. Neki tragovi su u obliku slova L, a neki u obliku slova B. Ne isključujem mogućnost da su bila dva oružja i dva napadača, ali ni da je jedno oružje imalo dve različite strane - rekao je on.

Sudski veštak Milan Kunjadić danas je opisao da je Jelena najverovatnije trčala i bežeći od napadača izgubila desnu patiku, mobilni telefon i gumicu za kosu, pre nego su joj udarci zadati. On je naveo da trag njene krvi pronađen sa druge strane kanala najverovatnije potiče od ubice s obzirom na to da Jelena u tako teškom stanju nije mogla da dođe do druge strane kanala.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar