Izvor:
09.01.2017 u 23:26
0

Nesreća izazvana ALKOHOLOM: U pijanom stanju ložio vatru i ZAPALIO KUĆU!

U požaru koji je jutros izbio u porodičnoj kući u mjestu Prisoje kod Tomislavgrada, povređen je 68-godišnji Ivan Perković iz Prisoja.

Kako su za Faktor potvrdili u Vatrogasnoj jedinici Tomislavgrad, nešto pre 10 sati vatrogascima je prijavljen požar u prizemnoj kući u Prisoju.

Dojavu smo dobili od policije, te smo se odmah uputili na mesto događaja. Požar je izbio mnogo pre nego što je prijavljen, te je vatra već uveliko zahvatila prizemlje kuće i počela se širiti prema krovu. Pored toga, u međuvremenu je iz kaljenih česmi izbila voda, pa smo i vodu zatvarali kako bismo spasili u kući što se može spasiti – kazao nam je dežurni vatrogasac.

U međuvremenu je isključena i struja u kući, kako ne bi došlo do još veće štete. Vatrogasci su uspeli ugasiti vatru i spasiti krov kuće, ali je prizemlje sa tri sobe potpuno izgorelo.

Kako su nam komšije ispričale, Perković inače živi sam u kući. Te noći je najverovatnije "malo više popio", pa ložio vatru u peći kako bi se ugrejao. Međutim, komšije pričaju kako verovatno nije dobro zatvorio vrata peći, te je pod uticajem alkohola zaspao, a vatra je u međuvremenu buknula i počela se širiti po unutrašnjosti.

– Kad su ga izvukli iz kuće, po licu i po nogama je imao opekotine, bio je sav crn od čađi i nagutao se dosta dima. Došla je i Hitna pomoć, pa su ga, kako su nam kazali, odvezli u bolnicu – kazao je jedan od meštana.

Još nije poznat stepen povreda koje je Perković zadobio u požaru, a uviđaj na mestu događaja obavili su policajci MUP Livanjskog kantona. Zvanično će uzrok požara biti poznat nakon veštačenja.

Izvor:Blic.rs
Foto:Twitter/Daily Mirror

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter