Izvor: Tanjug
05.07.2020 u 09:29
0

NIJE USPEO DA SE IZBORI SA KORONOM: Preminuo od SMRTONOSNOG VIRUSA, TUGA do NEBA!

U Kliničkom centru Crne Gore trenutno se leči 31 pacijent kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa COVID-19 od kojih je devet u Poluintenzivnoj jedinici

Od posledica Kovid-19 infecije, u Kliničkom centru Crne Gore preminuo je pacijent iz Rožaja (74), sapšteno je iz te zdravstvene ustanove.

PROČITAJTE I:

INFICIRANA SMRTONOSNIM VIRUSOM: Milena Ivanović POZITIVNA na KORONU!

PRED ĐACIMA U SRBIJI NEOBIČNA ŠKOLSKA GODINA: Ovako će izgledati kombinovani model učenja!

MESTA NA KOJE LEKARI NIKAD NE BI OTIŠLI U DOBA KORONE: Izbegavajte ih koliko možete!

VARLJIVO LETO U SRBIJI: Danas DRAMATIČNE promene vremena, detaljna prognoza za CELU SLEDEĆU NEDELJU!

-U Kliničkom centru Crne Gore trenutno se leči 31 pacijent kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa COVID-19 od kojih je devet u Poluintenzivnoj jedinici i jedan u Jedinici intenzivnog liječenja i vitalno je ugrožen, saopšteno je iz KCCG.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter