Izvor:
28.01.2017 u 15:34
0

Novi, JEZIVI detalji Marije Ferizović: Hteo je da me ubije, a da izgleda kao SAMOUBISTVO!

Ahmet Marinković, koji je u septembru prošle godine dva dana u iznajmljenom stanu u Kaluđerici držao zaključanu Mariju Ferizović i brutalno se iživljavao nad njom, u svoju odbranu je pred sudom rekao da se nesrećna žena sama unakazila i povredila. Marija je revoltirana njegovim lažima otkrila i neke detalje koje je rekla samo policiji.

Postoje svedoci koji znaju da me je držao zaključanu, ožiljci koje mi je napravio, pa čak i snimak njegovog mučenja! Pitam se da li bi mogao da sve to tako kaže i gleda me u oči – rekla je za beogradske medije Marija Ferizović (21), dan nakon što je njenom nevenčanom suprugu Ahmetu Marinkoviću (41) počelo suđenje u Drugom osnovnom sudu.

Pripremio je rekvizite za mučenje, među kojima je bila letva sa ekserom, makaze, žilet, cev kojom me žigosao. Tražio je od mene da mu priznam da sam bila s gazdinim sinom ili će me ubiti. Priznala sam mu iz straha – priča ogorčeno Marija.

Ona je dodala da je nakon priznanja Ahmet počeo da je krvnički udara pesnicama i šutira nogama.

Onda me je ošišao, pa mi je i trepavice isekao makazama. Potom je uzeo brijač i obrijao mi glavu i obrve. Cigaretom mi je pržio lice i grejao žilet da bi mi ga zalepio za obraz, grejao je na ringli cev i žigosao mi čelo uz reči da se setim kad pogledam u ogledalo. U tome je uspeo, svakog dana gledam te ožiljke i sećaju me na mučenje – rekla je Marija.

Zatim je otkrila stravične detalje mučenja.

On i sam zna da me je terao da jedem izmet deteta iz pelene kašikom, a potom i njegov. Terao me je da kažem da jedem go*na zato što sam ih već pojela kada sam prevarila muža. Đubre je to snimilo telefonom. Kad je završio s mučenjem, silovao me je, a potom odveo u kupatilo i urinirao po meni. I sad osećam kako me je njegova mokraća pekla po ranama koje mi je prethodno napravio. Nije mi dao da se istuširam, naterao me je da legnem na pod kao kučka – kaže Marija.

Rekao je da hoće da me izleči da se ništa ne vidi i da potom kupi kanap, da me natera da napišem oproštajno pismo i da se obesim. Zamislio je da to izgleda kao samoubistvo. Sigurna sam da bi to i uradio da nisam smogla snage da ga prijavim policiji – zaključuje Marija.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter