0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic.rs

U STANU NA NOVOM BEOGRADU KOJI JE GOREO ŽIVI PORODICA SA DECOM: Kuljao OBLAK crnog dima, nesreća IZBEGNUTA spletom OVIH okolnosti!

Tačan uzrok požara nije poznat, ali se sumnja na plinske boce koje je porodica držala na terasi

U stanu na 11. spratu solitera na Novom Beogradu gde je danas buknuo požar povređenih nije bilo, jer srećom, nijedan član porodice koja živi na toj adresi nije bio kod kuće.

U stanu iz kog je kuljao oblak crnog dima, žive supružnici sa dvoje dece.

SAZNAJTE I OVO...

Azerbejdžan proglasio RATNO STANJE, Jermenija najavila korak posle kog bi bilo TEŠKO IZBEĆI OPŠTI RAT!

U SUKOB Jermenije i Azerbejdžana UMEŠAO SE NATO i uputio HITAN ZAHTEV!

DRAMA kod Kuršumlije: UHAPŠEN kosovski Albanac NAORUŽAN PUŠKOM i NOŽEM!

Požar na 11. spratu solitera na Novom Beogradu izazvala EKSPLOZIJA PLINSKE BOCE NA TERASI (VIDEO)

Sreća u nesreći da niko nije bio u stanu kada je vatra buknula, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, niko ni od stanara zgrade nije povređen.

Komšije pričaju da su vrata stana bila zaključana, pa nije bilo moguće odmah ući i intervenisati. Na snimcima koje su zabeležili stanari okolnih zgrada vidi se kako vatrogasci gase vatru na terasi iz susednog stana.

Tačan uzrok požara nije poznat, ali se sumnja na plinske boce koje je porodica držala na terasi koja je uništena, ali je plamen na vreme lokalizovan i vatra se nije proširila na ostale stanove.

Oko 200 stanara evakuisano je iz zgrade, ali, srećom, nema povređenih. Kako je navedeno u saopštenju MUP, u intervenciji su učestvovala 23 vatrogasca-spasioca sa 5 vatrogasnih vozila.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar