0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic.rs

"NIJE IZDRŽALA" TUGA U NIŠU: Preminula DEVOJČICA iz Obreža koju je rođak udario automobilom

Devojčica Ana B. (15) iz Obreža kod Varvarina podlegla je teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nezgodi, nakon sedam dana borbe lekara Kliničkog centra Niš, saznaju "Novosti".

Ceo slučaj istražuje nadležno tužilaštvo u Kruševcu. Mala meštanka udarena je kolima 20. septembra u svom rodnom selu, posle čega je zbrinuta u Opštoj bolnici Kruševac.

Teško povređenu petnaestogodišnjakinju, kruševački lekari uspeli su da stabilizuju i ona je kao hitan slučaj, urgentno transportovana za KC 

Porodica nije gubila nadu uprkos teškim unutrašnjim povredama i činjenici da je pacijentinja bila na aparatima. Najgore vesti, međutim, stigle su kasno u petak uveče, a telo devojčice - juče.

- Devojčica se vraćala sa komšinicom i svojim rođenim bratom A.B. sa rođendana, kontakt s vozilom imala dok su bili na trotoaru, dok je vozilo naišlo sa nekog sporednog puta - navodi nazvanično izvor.

- Za volanom je bio U.A. meštanin, koji je, da tragedija bude veća, rođak devojčice, blizak sada ožalošćenoj porodici.

Devojčica je bila ponos Obreža. Pohađala je prvi razred Srednje ekonomske škole u Varvarinu i bila je dobar đak. Pametna, lepa, vredna, dobra drugarica, sestra, ćerka. Tako je opisuju prijatelji i rodbina. Igrala je folklor u KUD “Kolo” iz Obreža, imala je izuzetnog dara za igru i pesmu.

Među bliskim rođacima koji ne mogu da veruju šta se dogodilo je i Anin stric, Boban B. sa svojom porodicom.

SAZNAJTE I OVO...

Azerbejdžan proglasio RATNO STANJE, Jermenija najavila korak posle kog bi bilo TEŠKO IZBEĆI OPŠTI RAT!

U SUKOB Jermenije i Azerbejdžana UMEŠAO SE NATO i uputio HITAN ZAHTEV!

DRAMA kod Kuršumlije: UHAPŠEN kosovski Albanac NAORUŽAN PUŠKOM i NOŽEM!

Požar na 11. spratu solitera na Novom Beogradu izazvala EKSPLOZIJA PLINSKE BOCE NA TERASI (VIDEO)

- Pre samo pet godina, ostala je bez oca, Miroslav je preminuo u 38. godini, pa je majka, Jelica ostala sa dve ćerke i sinom - kažu rođaci porodice.

- Tu su i baka i deka, ne zna se kome je teže. Aninom bratu svakako, jer su bili blizanci.

Prema nezvaničnim saznanjima kod vozača nije utvrđeno prisustvo alkohola, a izveštaj je sa svim prilozima sa uviđaja prosleđen nadležnom tužilaštvu u Kruševcu.

Devojčica će biti sahranjena u ponedeljak u 14 sati na Novom groblju u Obrežu.

POTRESNE PORUKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

“Anđeo je otišao”, ”neka te anđeli čuvaju”, ”reči utehe ne postoje”, ”samo dobri odlaze”, ”uvek će ostati u nađim srcima”, samo su neke od brojnim poruka koje od jutros na društvenim mrežama ostavljaju prijatelji, poznanici, rodbina. Smrt male Ane pogodio je posebno njene školske drugove. Očekuje se da na stotine ljudi prisustvuje sutra njenom ispraćaju na groblju.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar