Izvor:
07.02.2017 u 16:02
0

Velja nevolja NEGIRAO ubistvo: Vazura tvrdi da se NIJE VIDEO sa Belivukom!

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Veljku Belivuku (32) osumnjičenom za ubistvo Vlastimira Miloševića (34) 30. januara u centru Beograda.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je protiv osumnjičenog odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoka, kao i zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković. Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.

Miloš Vazura, generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan negirao je da se na dan ubistva Vlastimira Miloševića 30. janura video sa Veljkom Bekivukom, kako je on juče izjavio na saslušanju.

Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, koji je osumnjičen za ubistvo Miloševića, u centru Beograda, rekao je na saslušanju da je tog dana spavao do 11 sati u svom stanu, što može da potvrdi njegova supruga, a da je nakon toga otišao da se vidi sa Vazurom.

Generalni direktor Partizana međutim kaže za Blic da su to budalaštine.

Prvo ne znam da li je to dečko uopšte izjavio. Ali, nemam nikakav komentar. Ma, budalaštine – rekao je Vazura za jedan beogradski dnevni list.


U ponedeljak, na saslušanju u tužilaštvu, Belivuk zvani „Velja nevolja“ negirao je umešanost u ubistvo, ali je tužilaštvo pokrenulo istragu protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i predložilo pritvor.

Milošević je ubijen 30. januara u ranim jutarnjim časovima. Njegovo beživotno telo pronađeno je na tramvajskim šinama u Ulici kraljice Marije u Beogradu, kod broja 7.

Mediji pišu da je Milošević bio poznat je po nasilničkom ponašanju i da se bavio borilačkom veštinom kjokušin karate.

Belivuk je u septembru prošle godine na osnovu sporazuma sa tužilaštvom o priznanju krivice, osuđen na godinu dana kućnog zatvora, zbog prebijanja pripadnika obezbedenja direktora FK Partizan Miloša Vazure, kada su incident zabeležilile sigurnosne kamere u klubu.

Međutim, izvršenje te kazne prema kojoj ne bi mogao da napušta stan bez odobrenja suda, još nije počelo.

Belivuk je bio jedan od najbližih prijatelja ubijenog vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi.

Stanković je likvidiran u oktobru prošle godine u blizini Okružnog zatvora nakon što je u društvu Belivuka završio trening u teretani.

Izvror: Tanjug
Foto: Twitter/BoKISmoKI94, Facebook/Milos Vazura

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter