Izvor:
07.02.2017 u 15:44
0

Policijska POTERA završena tragično: POLICAJAC POGINUO na Smederevskom putu!

Jedan policajac izgubio je život u stravičnom udesu koji se oko 5.30 dogodio na Smederevskom putu, u blizini Grocke.

U saobraćajnoj nesreći je učestvovalo jedno policijsko vozilo i kamion za razvoz hleba. Kako saznajemo, policijski auto se kretao iz pravca Beograda, a prema nepotvrđenim informacijama u pitanju je bila policijska potera, a policajci su bili u civilu.

Prema nepotvrđenim informacijama, osobe koje su policajci jurili pa stradali, uhapšene su u Smederevu, piše Alo.rs.

Naše ekipe su izašle na teren i mogle da konstatuju smrt jedne osobe, dok su još dve kao teško povređene prevezene u Urgentni centar i trenutno su na odeljenju reanimacije – rečeno je iz Hitne pomoći Grocka.

Nedugo zatim, desila se još jedna saobraćajna nesreća nedaleko od mesta prve, međutim po rečima Hitne pomoći Grocka, u njoj nije nije bilo težih telesnih povreda.

U drugom udesu, koji se desio nedaleko od mesta prvog, jedna osoba je povređena. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

U pružanju pomoći učestvovale su vatrogasne ekipe i tri vozila hitne pomoći.

Saobraćaj na putu Beograd-Smederevo kod Grocke sada je normalizovan, saopštili su "Putevi Srbije". Saobraćaj je na toj deonici puta bio zatvoren više od dva sata.

Kako navodi RTS, uviđaj je završen i očekuje se da saobraćaj bude uskoro buce obnovljen.

Izvor: Blic
Foto: Facebook/grotska info, Informer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter