Izvor:
10.02.2017 u 15:08
0

OTAC MONSTRUM: Komšijama i drugovima prodavao ćerku od 12 godina za seks!

Otac i majka M. M. (15) iz Smederevske Palanke uhapšeni su pod optužbom da su ćerku držali u seksualnom ropstvu dve godine.

Za krivično delo trgovine ljudima, sa akcentom na to da je u pitanju dete, kazna koja je zaprećena zakonom je od 5 do 15 godina. Međutim, verovatno će se primenjivati stari zakon, po kojem je kazna za ovakav zločin od jedne do 8 godina.

U ovom slučaju pojavili su se novi detalji.

Naime, otac nesrećne devojčice je od ranije poznat policiji, a bio je u pritvoru. Njegova žena, odnosno, majka deteta je takođe u pritvoru, a njih dvoje već neko vreme nisu zajedno, jer je, kako se navodi, ona promenila seksualno opredeljenje.

Inače, malena se protivila svemu što joj se događalo, a od oca je dobijala teške batine zbog toga.

Svi koji su korisitili nesrećnu sudbinu ove devojčice, sve mušterije, svi su znali da je maloletna i da sve to radi mimo svoje volje.

Podsetimo, roditelji maloletne M. M. (15) iz Smederevske Palanke koji se sumnjiče da su učestvovali u njenom podvođenju uhapšeni su sa optužbama da su dve godine u seksualnom ropstvu držali kćerku (15).

Otac i majka su podvodili kćerku za seksualnu eksploataciju od njene 13. godine. Otac se zaduživao za hranu, alkohol cigarete za sume od 10.000 do 30.000 dinara. Kako nije mogao da vrati novac, nudio je poveriocima u zamenu seks sa svojom ćerkom.

Iza rešetaka su i četvorica muškaraca zbog seksa sa detetom. M.M. je dobila status žrtve i nalazi se u hraniteljskoj porodici.

.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter