Izvor:
10.02.2017 u 14:33
0

KASAPIN IZ SUBOTICE PORUČIO: Znam da sam kriv, izvući će me advokati!

Miloš Čodanović (28), bivši suprug Monike Ikotić (43) koju je ubio u utorak, prilikom hapšenja je rekao: „Neka, znam da sam kriv, ali imam dobre advokate koji će me izvući.“

Plačnim glasom, u šoku i neverici da više nikada neće videti i zagrliti svoju ćerku Moniku, Julija Ikotić kaže za „Blic“ da je Čodanović, koji je šampion u bacanju kugle među slabovidim osobama u Srbiji, došao sa buketom cveća u kuću i da u prvi mah nije mogla da nasluti tako veliku tragediju.

Najviše me boli što nisam mogla da joj pomognem. Kada sam začula jauke iz kuhinje, uletela sam i počela sam da ga vučem za kaput, uhvatila sam nož i rasekla se, a on me je gurnuo, seo je na mene da ne mogu da se pomerim, a nju je i dalje ubadao besomučno. Čak je nogom zatvorio vrata da niko ne pobegne napolje. Hteo je i mene da ubije, ali ja sam uspela da izađem i odmah sam pozvala Hitnu pomoć – neutešna je Monikina majka Julija.

Kada je došla policija, ubica je stajao u dvorištu.

Dok su ga hapsili rekao je da ima dobre advokate i da će ga oni izvući bez obzira što je kriv, a kada je Hitna pomoć iznosila Moniku dobacio je lekarima: „Spasite mi ljubav“. A moje Monike više nema i nikada više neće biti ništa isto. Moji divni unuci, njena deca su odlični učenici, a on nas je sve zavio u crno. Ovo je užas koji ne sme niko nikada da doživi. I unuci i ja moramo da potražimo stručnu pomoć – jeca Julija.

Monikina majka kaže da je njena ćerka već imala brak pre nego što se udala za Miloša, a posle tri godine razvela se i od njega. S ocem svoje ćerke i sina ostala je u dobrim odnosima, dok se sa Milošem i svađala i mirila.

Bili su tri godine u braku, razilazili su se i nastavljali ponovo, a kako sam mislila da je u pitanju ljubav, nisam se mešala. Decu nisu imali, kratko su živeli kod nas, a kada su počeli nesporazumi odselili su se i ubrzo razveli. Moja ćerka je bila zaista omiljena i dobra osoba, u firmi „Kontinental“ je bila u grupi najboljih radnika – rekla nam je Julija u telefonskom razgovoru.

Ubica je dok mu je Monika služila kafu zgrabio nož iz fioke i nasrnuo na nju. Zadao joj je više smrtonosnih udaraca i posekotina i ona je u bolnicu dovezena bez znakova života s ubodnim ranama na levoj šaci, levoj podlaktici, nadlaktici, levoj dojci i dubokim rezom ispod potiljka koji se pružao do kičmenog stuba. Dok je ubijao ženu monstrum je zadobio povredu palca na desnoj ruci, zbog čega je u pratnji policije odveden u bolnicu, gde mu je odstranjen nokat.

Trener: Imao je velike sportske planove

Šandor Sekelj, trener parasportiste, kaže za „Blic“ da je doživeo šok i da je u neverici od kada je čuo šta je uradio mladić koga je smatrao dobrim sportistom i čovekom koji ne bi mogao nikome da naudi.

Nameravao sam ovih dana da ga nazovem da bismo se dogovorili kako ćemo se organizovati za treninge. Zimi smo se ređe viđali pošto je tada najviše vremena provodio u teretani, a iznenadio sam se kada sam čuo da je pre ubistva, dan ranije, u ponedeljak, bio na Gradskom stadionu. Razgovarali smo ponekada o privatnim stvarima, znam da se razveo, a pošto su se i dalje svađali i mirili, znao bi da kaže da mu ona previše prigovora. Međutim, slučajno sam jednom prilikom upoznao Moniku i zaista je ostavila lep i pozitivan utisak na mene. Ne znam šta se s njim desilo, svuda mu je dobro išlo i imao je velike sportske planove, a sada je sve to nestalo – zaključuje Sekelj.

Parasportista koji je zavio u crno Monikinu porodicu na Fejsbuku je najavio zločin. On se postovima i opraštao od prijatelja, što je mnoge navelo da pomisle da će izvršiti samoubistvo, ali je ostavio i poruke po kojima je bilo jasno da ne može da se pomiri sa činjenicom da su se on i Monika razišli.

Posle razilaska sa Monikom Čodanović, u naselju Radijalac je iznajmio stan u višespratnici i, prema rečima stanara, „nije uvek ostavljao utisak dobrog momka, naprotiv, viđali su ga često u društvu različitih žena“.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter