8°C

Beograd

Photo: happyBSC

Izvor: happybsc

BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST! Lažna ženska me namamila na Fejsu, pa me mučili i oteli 16.000 evra!

Gost današnje emisije "Posle ručka" Dragoje Milinković, ispričao je neverovatnu priču o zelenašima, otmicama u sred bela dana, a sve preko lažnog Fejsbuk profila koji ga je namamio u zamku. 

- Bio sam u zatvoru jer su me 2014. godine oteli. Dao sam radnici auto da vozi, auto sam registrovao na nju zbog putnih naloga, a jednog dana video sam nekog dečka koji vozi moj auto po gradu. Moja radnica bila je dužna kamatašima, a oni su na ime duga zaplenili moje vozilo koje se vodilo na nju. Posle desetak dana na Zlatiboru su me presrela dva džipa, "mercedes S klase" koji je on vozio i još jedan auto. Iako sam mu dao novac za auto, presreo me je i kidnapovao - počeo je ovu neverovatnu ispovest gost emisije „Posle ručka“ Dragoje Milinković.

- Drugi put su me namestili da se vidim u Kruševcu sa neko devojkom, sa njom sam se dopisivao mesecima, i krenuo sam put Kruševca sa 20.000 švajcarackih franaka. Ona mi je potom rekla da se nađemo u mestu Jasika, gde su me presreli dvojica muškaraca. Jedan me je davio, a sa drugim sam se rvao. Bio sam u nesvesti neko vreme i kada sam se osvestio video sam da para nema! Toj devojci sam poverio da nosim novac, a sve je bila prevara! Nisu mi dali da stanem u bolnicu sve do Kraljeva, pratili su me kolima. Policajcu sam sve ispričao poimence, ali nisu preduzeli ništa. Kada je kruševačka policija preuzela slučaj, bilo je još gore - rekao je Dragoje.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar