Izvor:
20.05.2016 u 02:21
0

ZORAN MARJANOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Nisam imao krv na rukama“

Gosti u večerašnjoj emisiji "Ćirilica" su suprug i svekar ubijene pevačice Jelene, Zoran i Vladimir Marjanović koji su odučili da pred kamerama Happy televizije ispričaju kroz šta sve prolaze od njenog ubistva.

Na konstantaciju Milomira Marića da su mu mediji zamerili što se ošišao za sahranu, on je izjavio da je to uradio zbog svoje ćerke.

Išao sam kod Jane, koja je bila kod tašte, pa nisam želeo da me vidi zapuštenog – rekao je mlađi Marjanović.

On je priznao i da je izmišljotina da je na rukama imao krv te večeri kada je Jelena pronađena mrtva, kao i da je zvao policiju oko 18 časova da prijavi nestanak supruge, čiji telefon negde zvoni, pa ih je molio da ga lociraju. Oni su mu rekli da mora lično da dođe.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter