Izvor:
13.03.2017 u 14:34
0

STRAVA I UŽAS U KNJAŽEVCU: Ubijenom mladiću skrnave grob i pet godina posle smrti!

Martina Arsića iz Knjaževca, koji je imao samo 24 godine kada je preminuo od povreda koje mu je naneo sada dvadesetdvogodišnji J.M. polivši ga benzinom i zapalivši, ni pet godina kasnije dušmani ne ostavljaju na miru. Njegov grob je do sada oskrnavljen nebrojeno puta.

Bio je avgust 2012. godine. J.M. je bio u zavadi sa mojim sinom. Prišao mu je na vašaru, polio ga benzinom i – zapalio ga – kroz suze priča Martinova majka Slađana Arsić.

Martinu je više od 70 odsto tela izgorelo i zadobio je opektine drugog i trećeg stepena.

Martinovi prijatelji su se organizovali i dali kožu mom sinu. Međutim, nakon 19 dana borbe, moje dete je preminulo – priseća se Slađana.

Arsić je sahranjen na groblju u Knjaževcu.

Neposredno nakon sahrane, nepoznati počinilac je s groba mog sina iščupao i polomio krst. Prijavili smo slučaj policiji, ali počinilac nikad nije pronađen. skrnavljenje Martinovog groba nastavljena su sve do danas – priča majka.

Koliko god puta da sam sadila novo cveće, uvek kada bih došla da obiđem dete, zaticala sam isti prizor. Sve bi bilo počupano, a saksije porazbijane.

Iako je vandale prijavljivala, policija nikad nije našla krivce.

Pre nekoliko dana, kada sam došla da obiđem Martina, umalo nisam pala u nesvest: slika na spomeniku bila je – polomljena. Nisam želelal da poverujem da je neko to namerno uradio, već sam se ubedila da je slika pukla od hladnoće. Zvala sam kamenoresca… Kamenorezac je rekao: Slađo, nema hladnoća veze sa ovim. Sliku je neko namerno polomio!

Ponovo se obratila policiji i rekla na koga sumnja, ali su je tamo upozorili da ime ne pominje da je taj neko ne bi tužio za klevetu.

Više ne znam šta da radim. Pomišljala sam čak i da sama uzmem pravdu u svoje ruke, ali… Želim samo da sve ovo prestane. Martin je umro teškom i bolnom smrću, kakvu ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Neka ga ostave da počiva u miru – zavapila je ova žena.

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter