Izvor:
15.03.2017 u 05:53
0

INCIDENT U TEHNIČKOJ ŠKOLI: Ubo učenika nožem u stomak!

E. Z. (17), učenik druge godine Srednje tehničke škole na Novom Beogradu, teško je povređen kada ga je školski drug B. B. (15) ubo nožem u stomak.

Povređeni učenik prevezen je u Dečju bolnicu Tiršovu, dok je protiv maloletnog napadača podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Napad „skakavcem“

Incident se dogodio 8. marta oko 18 sati u hodniku škole, naočigled drugih đaka. Otac povređenog učenika Irfan Z. objašnjava da ga je izbo brat učenika s kojim se njegov sin druži.

– B. B. je u nekoliko navrata prilazio mom sinu. Treći put je izvadio je nož i ubo ga u stomak. Lekari su mi rekli da je rana oko četiri centimetara široka i da su nedostajala dva milimetra da mu probode jetru – priča Irfan Z., otac povređenog maloletnika.

On objašnjava da mu je sin rekao da ne zna pravi razlog zašto ga je dečak iz drugog razreda napao i da nije ni sumnjao da ima nož.
– Kada ga je ubo, moj sin nije znao koliko je rana velika. Otišao je do kupatila, ali pošto nije mogao da zaustavi krvarenje, obratio se nastavnicima, koji su odmah zvali Hitnu pomoć. Još je u bolnici u Tiršovoj. Sin mi je rekao da je taj nož izgledao kao poznati „skakavac“, međutim, ne znam da li je zaista reč o njemu i da li ga je policija do sada pronašla. Znam da mu je probodena dukserica – rekao je otac tinejdžera i dodao da je o celom slučaju obaveštena policija, koja vodi istragu.

Trenira boks

Irfan ističe da njegov sin već četiri godine trenira boks.
– Moj sin je četiri godine trenirao boks, ima osvojene medalje i diplome, dobar je učenik. Možda je taj dečko hteo da se pokaže pred drugarima da može da pobedi boksera. Svašta mi pada na pamet, a opet ništa sa sigurnošću ne mogu da tvrdim. S druge strane, lekari kažu da je možda s njegovim treniranjem gotovo jer mu je jetra povređena. Očajan sam zbog svega toga – kaže potreseni roditelj.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter