Izvor:
15.03.2017 u 14:36
0

UHAPŠEN SRBIN, SIN NAPULJSKOG MAFIJAŠKOG BOSA: „Pao“ zbog gluposti!

Vinćenco Petranović (22), vanbračni sin mafijaškog bosa napuljske mafije Tomaza Fece koji je 1994. brutalno ubio njegovu majku Milicu Petranović, samo 40 dana nakon porođaja, uhapšen je u Italiji zbog nelegalnog posedovanja poluautomatskog pištolja “Magnum” 44.

Petranović, koji je rođen u mestu Pagani, uhapšen je u raciji italijanskih karabinjera, koji su, kako pišu italijanski mediji, zaustavili automobil u kome se nalazio sa devojkom.

Vinćenco je odmah po zaustavljanju pokazao nervozu. To je i bilo sumnjivo policajcima, koji su ga pretresli i za pojasem pronašli poluautomatski pištolj sa koga je izbrisan serijski broj. Pištolj je odmah poslat na analizu kako bi se utvrdilo da li je korišćen u nekim kriminalnim delima, dok je Vinćenco uhapšen i odveden u pritvor – opisali su policajci akciju hapšenja.

Policiji je, osim Vinćencovog nervoznog ponašanja bilo sumnjivo i to što je u društvu devojke, koja je inače poznata po dilovanju narkotika.

Karabinjeri sumnjaju da su njih dvoje umešani u dilovanje droge u gradu Savorito, gde ulično narko-tržište radi 24 sata dnevno – navode italijanski mediji.

Ljubavna veza sa šefom mafije

Ime Vinćenca Petranovića italijanskim medijima zanimljivo je po jednom od najmonstrumnijih zločina napuljske mafije devedesetih godina, u čijem su centru bili njegova majka, Milica i otac Tomazo Feca, jedan od osnivača mafije u mestu Pagani, koji je na izdržavanju doživotne zatvorske kazne zbog njenog ubistva.

Milica, tada 25-godišnja devojka poreklom iz Srbije započela je u Italiji ljubavnu vezu sa Tomasom i ostala u drugom stanju. Tražila je od Tomasa da ostavi tadašnju suprugu, oženi je i prizna dete koje nosi. Tomaso, međutim nije imao ozbiljne namere sa Milicom.

Skandal na gradskom trgu

– Između njih je često dolazilo do svađa, preciznije, Milica je često pravila scene i to javne, tražeći od Tomasa da je oženi i prizna dete. Jednom je na gradskom trgu, ispred njegove porodične kuće podigla takvu galamu i napravila skandal, da je dolazila policija da je skloni. Javno je pretila Tomasu da će ukoliko je ne oženi, policiji otkriti mnoge njegove tajne u poslu, a znala ih je mnogo – opisuju italijanski mediji događanje iz 1994. godine.

Glasine o Miličinim pretnjama stigle su i do glavnih mafijaških vođa u to vreme, Bruna De Viva i Paskvaela Loreta, koji su u mafijaškoj organizaciji hijerahijski bili šefovi njenom ljubavniku.

Pretukao, zadavio i zakopao telo ljubavnice

– Šefovi mafije su najpre pokušali da Milicu “smire” batinama. Ona je nekoliko puta pretučena dok je bila u drugom stanju, ali je i dalje pretila. Onda je od šefova i stigao nalog da se Milica “ućutka”. Devojka je ubijena 26. avgusta 1994., tačno 40 dana nakon što se porodila i rodila Vićenca.

Njeno telo nikada nije pronađeno, a istraga protiv njenog ljubavnika Tomasa pokrenuta je dve godine kasnije I to zahvaljujući jednom od njegovih mafijaških saradnika koji je pristao da svedoči za tužilaštvo.

Tako je utvrđeno da je Tomas kobnog dana najpre pretukao Milicu, zatim je zaklao, a onda u nameri da sakrije zločin, njeno telo zakopao u okolnoj šumi. Iako Miličino telo nikad nije nađeno,

Tomas je osuđen na doživotnu robiju. Nikad, međutim nije priznao sina kog je rodila Milica, I koji je ostao u Italiji noseći majčino prezime – pišu italijanski mediji.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Twitter/GrNet_Italia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter