Izvor:
29.03.2017 u 13:54
0

KONAČNO DOLIJAO: Uhapšen napadač na sina Jovana Memedovića!

Policija u Novom Sadu sinoć je uhapsila Aleksandra Lončara (23) koji je opljačkao i povredio maloletnog Uroša Memedovića sina novinara Jovana Memedovića.

Njemu je određeno zadržavanje i danas će biti saslušan u tužilaštvu.

– Moj sin navija za Zvezdu, ali nije huligan, nikada nije pravio incidente. Njih nekoliko napalo ga je dok je bio sasvim sam na ulici, i to samo zbog nekakvog duksa – rekao je Memedović nakon incidenta.

Memedović je tadapotvrđuje da se napad dogodio u Ulici Neznanog junaka, u blizini njihovog doma.

– Uroš se vraćao sa utakmice kući. Bio je sam, nije nosio dres Zvezde, već duks na kojem se vide inicijali DS (“Delije Sever”, navijači Zvezde, prim. nov.). Ja nisam ni znao da on taj duks ima, ali očigledno huligani prepoznaju takve stvari… Bio je sam, a napadača je bilo nekoliko. Nije mi rekao sve detalje napada pošto se ni sam ne seća svega – kaže Memedović.

Prema njegovim rečima, Uroš je zadobio lakše povrede glave, ali, s obzirom na to da su ga huligani zasuli udarcima sa više strana, otac je odlučio da ga odvede u Urgentni centar.

– Povrede nisu vidljive, ali smo za svaki slučaj odradili analize. On, inače, navija za Zvezdu, ali nije huligan, nikada nije pravio incidente. Ne mogu da kažem da sam iznenađen što se tako nešto dogodilo – objašnjava novinar javnog servisa.

blic.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter