Izvor:
01.04.2017 u 06:42
0

PAO DILER: Srbin krio kokain u tetrapaku od soka!

Državljanin Srbije B. N. (36) uhapšen je na graničnom prelazu između Slovenije i Italije jer je pokušao da u Italiju unese kokain. Droga je otkrivena prilikom redovne i rutinske kontrole italijanskih carinika.

Kako prenose italijanski mediji, Srbin je putovao slovenačkim autobusom iz Ljubljane do Trsta, a kokain je bio sakriven u njegovom ručnom prtljagu.
Carinici su sproveli uobičajenu kontrolu na granici. Srbin, koji je bio putnik u autobusu, vidno se iznervirao i uznemirio kada je shvatio da će carinici pregledati prtljag. Njegova reakcija bila je sumnjiva carinicima, pa su odlučili da se malo detaljnije pozabave njegovim prtljagom – prenose italijanski mediji.

Detaljnom kontrolom putnih torbi B. N. nađeno je 630 grama kokaina.
Droga je bila spakovana u male paketiće, koji su bili sakriveni u tetrapaku od soka. Droga je oduzeta, a Srbin je uhapšen zbog sumnje da se bavio neovlašćenom proizvodnjom droge i trgovinom – piše italijanska štampa.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter