Izvor:
01.04.2017 u 13:11
0

POTRESNA ISPOVEST PASTORKA JELENE MARJANOVIĆ: Optužili su me da sam je ubio, a voleo sam je kao majku!

Sin Zorana Marjanovića iz prvog braka, Uroš Marjanović, otkrio je za Kurir da mu je teško što njegovu porodicu optužuju za pevačicino ubistvo.

Bila mi je drug, prijatelj. Nikada nije napravila razliku između mene i Jane. Optužbe da stojimo iza ubistva teško su mi pale – kazao je sin Zorana Marjanovića iz prvog braka.

Saznanje da je Jeca pre svega nestala teško mi je palo. U to vreme bio sam s drugovima, telefon mi je bio ugašen i tek kasnije, kad sam se uključio, baba mi je rekla da nema Jece – rekao je Uroš, a potom dodao:

U prvom trenutku nisam mogao da poverujem u to, mislio sam da je sigurno tu negde i da će se pojaviti. Međutim, sutradan, kad su pronašli telo, shvatio sam da smo je izgubili.

Izvor: Kurir
Foto: haber.ba, Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter