Izvor:
01.04.2017 u 15:48
0

VALJEVO: Penzionerka s lažnim pištoljem opljačkala tri apoteke!

Penzionerka G.M. (60) "naoružana" plastičnim pištoljem, uspela je u dva navrata da opljačka apoteku u širem centru Valjeva.

Kako se navodi, pored toga, koristeći pištolj "plašljivac" poharala je i privatnu apoteku na Jadru u gradu na Kolubari. Iz objekata je ukupno odnela oko 52.000 dinara.

"Novosti" pišu da je žena pokušala da opljačka i dve menjačnice u Valjevu, ali da to nije uspela, iako je bila maskirana maramom i naočarima za sunce, te ognuta šalom.

U saopštenju Policijske uprave u Valjevu navodi se da je G. M. nakon privođenja predata osnovnom tužiocu. Na predlog tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio joj je pritvor do 30 dana.

novosti.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter